Refurbishment of Chancel Primary School, Rugeley

We recentley worked on a project at

in conjunction with

The project was to transform a large store room into a class room during the half term break.

The work was extensive and covered every aspect of construction from structural work right through to decoration.

The schedule of work was to remove a pair of double doors which were the only access point to the store room from the outside, brick it up half way and fit a pvcu window.

We then had to create an opening which would connect the class room to the hallway of the school and install a studded wall where we could fit a fire door.

Then it was the plastering stage.

Nearing completion.

The class room once finished.

For all your office and business furniture please click HERE to be taken to Bristol business interiors website.

This entry was posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>