Slabbed patio area in Burntwood

The ground needed extensive preperation on this job before the slabs could be laid, we used over 3 tonne of sand and hardcore to make the area level before we could start.

The customer in Burntwood wanted the patio area to be a feature in the garden so we designed the project so there would be a half circle in the centre and finished off with block pavers. The result was this high quality finish.

Before


After


This entry was posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>